Management Jahanbakhsh geeft duidelijkheid: "Zijn voorkeur is om bij Feyenoord te blijven"

Alireza Jahanbakhsh werd afgeslopen seizoen kampioen met Feyenoord en wil niets liever dan met de Rotterdammers gaan deelnemen aan de groepsfase van de UEFA Champions League. Amir Hashemi, zijn zaakwaarnemer, zei dat in gesprek met Tasnimnews.

"De enige competitie waar Jahanbakhsh nog nooit in heeft gespeeld, is in de Champions League", klinkt het uit de mond van zijn belangenbehartiger. "Zijn voorkeur is om bij Feyenoord te blijven en te ervaren hoe het is om op een nog hoger niveau te spelen. Alireza heeft een 1+1 jaar contract (tot medio 2024 én optie voor nog een jaar, red). Ik spreek waarschijnlijk ergens in de komende dagen met de club over hun plannen." Hashemi beseft wel dat er niets zo wispelturig is als de voetballerij. "Als Alireza gaat vertrekken moet hij een goed bod krijgen met een hoog niveau, uit een 'gezonde' omgeving, met geschikte culturele details en tot slot ook financieel goed."

Op zijn plek

Jahanbakhsh heeft zelf al aangegeven geen vertrekwens te hebben en dat blijkt nogmaals uit de woorden van zijn zaakwaarnemer. "De club, van directeur tot technische staf, heeft veel vertrouwen in Alireza. Een ander belangrijk ding is dat de fans nu blij zijn met Alireza, zowel technisch als moreel. Ook is het belangrijk dat hij een goede en hechte band heeft met zijn teamgenoten. Hij voelt zich erg goed bij Feyenoord en dat is een van de belangrijkste factoren voor een topsporter", besluit hij.

Feyenoord-doelman vertrekt