Wie is Chris-Kévin Nadje, de nieuwe middenvelder van Feyenoord?

Feyenoord heeft zich officieel versterkt met Chris-Kévin Nadje. De Rotterdammers maken op 14 juni 2024 de deal wereldkundig, maar wie is deze middenvelder?

Wie is Chris-Kevin Nadje? 

Chris-Kévin Nadje is sinds juli 2023 speler bij het Franse FC Versailles. Hij speelt als defensieve middenvelder en is klaar voor een stap hogerop. Met zeven doelpunten en twee assists in 31 wedstrijden op het derde niveau van Frankrijk, kan de 22-jarige Ivoriaanse middenvelder rekenen op interesse. Feyenoord is de club die hem wist te overtuigen en legt de middenvelder halverwege juni vast.

Jeugdinternational bij Ivoorkust

Nadje werd in maart 2024 voor het eerste bij de selectie van Ivoorkust O23 gehaald. Hij speelde 74 minuten mee in het met 3-2 verloren oefenduel tegen de O23 van Frankrijk.

Hoe zit het contract van Chris-Kévin Nadje in elkaar? 

In Rotterdam-Zuid heeft Chris-Kévin Nadje zijn handtekening onder een contract tot medio 2028 gezet.

Opvolger van Zerrouki en Wieffer? 

Met het aantrekken van de 1,90 meter lange Ivoriaan speelt Feyenoord in op het mogelijke vertrek van Mats Wieffer en concurrent voor Ramiz Zerrouki, die afgelopen seizoen vaak op kritiek kon rekenen. Wieffer staat in de lijst van spelers die deze zomer mogelijk een uitgaande transfer kunnen maken bij Feyenoord.

Feyenoord-doelman vertrekt