Wie is Chris-Kévin Nadje? De vervanger van Zerrouki en Wieffer?

Feyenoord heeft zich officieel gemeld voor de diensten van Chris-Kévin Nadje. Zo wist 1908.nl eerder te vertellen. De middenvelder van het Franse FC Versailles staat in de belangstelling van de Rotterdammers en kan deze zomer binnengehaald worden als opvolger van de mogelijk vertrekkende Mats Wieffer. 

Opkomst en kwaliteiten Nadje 

Chris-Kévin Nadje is sinds juli 2023 speler bij het Franse FC Versailles. Hij speelt als defensieve middenvelder en is klaar voor een stap hogerop. Met zeven doelpunten en twee assists in 31 wedstrijden op het derde niveau van Frankrijk, kan de 22-jarige Ivoriaanse middenvelder rekenen op interesse. Feyenoord is de club die al een bod wist uit te brengen op Nadje. De hoogte van het openingsbod is niet bekend.

Jeugdinternational bij Ivoorkust

Nadje werd in maart 2024 voor het eerste bij de selectie van Ivoorkust O23 gehaald. Hij speelde 74 minuten mee in het met 3-2 verloren oefenduel tegen de O23 van Frankrijk.

(Tekst gaat verder onder de video)

Marktwaarde en contract Chris-Kévin Nadje 

De huidige martkwaarde van Chris-Kévin Nadje bedraagt zo’n 400 duizend euro volgens Transfermarkt. Hij ligt nog tot medio 2025 vast bij FC Versailles.

Opvolger van Zerrouki en Wieffer? 

Met het aantrekken van de 1,90 meter lange Ivoriaan speelt Feyenoord in op het mogelijke vertrek van Mats Wieffer en concurrent voor Ramiz Zerrouki, die afgelopen seizoen vaak op kritiek kon rekenen. Wieffer staat in de lijst van spelers die deze zomer mogelijk een uitgaande transfer kunnen maken bij Feyenoord.

Feyenoord-doelman vertrekt