Feyenoord wil Spanjaard, maar die twijfelt

Feyenoord heeft opnieuw interesse getoond in Bryan Gil Salvatierra, een speler waar ze afgelopen winter ook al naar lonkten. Nu zijn er opnieuw gesprekken gaande.

In april heeft Feyenoord een officieel voorstel gedaan voor Gil, die wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan het team. Het zal echter niet eenvoudig zijn om hem binnen te halen vanwege zijn hoge marktwaarde. Toch is het duidelijk dat Feyenoord al geruime tijd probeert om de Spanjaard los te weken bij Tottenham Hotspur.

Huurconstructie of definitieve overgang Bryan Gil

Als Tottenham en Gil akkoord gaan met het recente voorstel van Feyenoord, kan de Spanjaard vanaf 1 juli officieel deel uitmaken van het Feyenoord-team. De details van de deal zijn nog niet bekend, maar zowel een huurconstructie als een permanente transfer behoren tot de mogelijkheden. Feyenoord geeft de voorkeur aan langdurige verbintenissen met spelers uit het topsegment.

Contract bij Tottenham tot 2026

Gil heeft nog een contract bij Tottenham Hotspur tot medio 2026, nadat de club hem in de zomer van 2021 voor een aanzienlijk bedrag overnam van Sevilla FC. Zijn prestaties in de Premier League zijn tot nu toe echter niet overtuigend geweest, wat resulteerde in een waardedaling.

Meerdere clubs hebben interesse in Gil

Tot op heden heeft Gil 42 officiële wedstrijden gespeeld voor Tottenham, waarin hij 1.285 minuten op het veld stond en twee assists gaf. Vorige winter koos hij ervoor om niet te vertrekken bij Tottenham, omdat hij zich wilde bewijzen. Naast Feyenoord waren destijds ook Real Sociedad en Brighton & Hove Albion FC geïnteresseerd.

Transfer expert

Volgens Fabrizio Romano is Gil niet erg enthousiast over een tijdelijke overgang. Hij wil komende zomer ofwel bij Tottenham blijven, ofwel permanent overstappen naar een interessant nieuw project. Feyenoord lijkt in dat laatste geval een geschikte optie. Over de Italiaan Fabrizio Romano, dat is de grote transfer expert

Feyenoord Video's

Op FCVideo vind je alle video's over Feyenoord verzameld uit allerlei bronnen. Van de NOS tot aan Vandaag Inside, van FC Afkicken tot Feyenoord TV. Van RTV Rijnmond tot Feyenoord One. De samenvattingen, goals, interviews, persconferenties. Alle beelden, filmpjes van Feyenoord vind je hier: Feyenoord Video's

Ook interessant
Feyenoord-doelman vertrekt