‘Priske en Feyenoord willen aan de slag, Sparta Praag vormt obstakel’

Het heeft er alle schijn van dat Feyenoord en Brian Priske met elkaar in zee gaan. Voetbal International weet te melden dat beide partijen donderdag met elkaar om de tafel zijn gegaan en daarbij heeft de oefenmeester aangegeven een Eredivisie-klus wel te zien zitten.

Dat gesprek werd gevoerd met Dennis te Kloese, die in dienst van de Rotterdammers acteert als technisch én algemeen directeur. Hij vertelde eerder al dat er snel meer duidelijkheid ging komen over de opvolging van Arne Slot en inmiddels lijkt ook bekend dat de aanstaande oefenmeester twee assistenten mee wil nemen.

‘Feyenoord moet met Sparta Praag druk onderhandelen om Priske los te weken’

Er is echter één obstakel op de weg, beschrijft clubwatcher Martijn Krabbendam. Priske is op dit moment namelijk nog trainer van Sparta Praag en hij beschikt nog over een lopend contract tot medio 2026 in Tsjechië. Gezien de successen wordt verwacht dat Feyenoord miljoenen moet betalen om dat contract af te kopen. VI weet dat men intern bij de stadionclub al overtuigd is van zijn kunnen en een eerste aanbieding zou al afgewimpeld zijn.

Feyenoord-doelman vertrekt