Slot ontvangt schaal en andere cadeaus op laatste training Feyenoord

Bij de laatste openbare training van het seizoen van Feyenoord werd Arne Slot met cadeautjes overladen. Supporters kwamen er massaal op af om de hoogstwaarschijnlijk vertrekkende coach een afscheidspresentje te geven. De fans zonder cadeau beloven Slot iets te geven als hij later terugkomt.

Slot grapt erop los

Slot werd flink bedankt door Feyenoord-supporter Stijn Pakhuizen. In de aanwezigheid van RTV Rijnmond gaf hij Slot als eerste een chocoladereep, die de trainer op ludieke wijze in ontvangst nam. "Die chocoladereep kan ik wel hebben, vind je?", zegt Slot grappend tegen Stijn terwijl hij over zijn buik wrijft.

'Het lijkt een beetje op de kampioensschaal'

Het tweede cadeau was een mysterieuze, grote, ingepakte doos. Voordat de trainer het cadeau openmaakt, zegt Stijn: "Ik hoop dat dit cadeau een mooie plek krijgt in je nieuwe huis in Liverpool." Vervolgens ziet Slot wat er achter het cadeaupapier zit: een fruitschaal. "Hij lijkt wel een beetje op de kampioensschaal, maar dan met andere kleuren. Heel erg bedankt, superaardig van je", reageert de succescoach, die naar de Premier League lijkt te vertrekken. Daar kwam woensdag ook opmerkelijk nieuws vandaan.

Feyenoord-fans beloven een cadeau mits Slot blijft

De supporters zonder afscheidsgeschenk hebben ook wat leuks te zeggen tegen Slot. "Het cadeau ligt nog thuis, maar je krijgt het als je weer terug komt. Dus tot over een paar jaar alvast!", luidt het onder die groep. Of de trainer daadwerkelijk terugkomt, zal de toekomst uitwijzen maar zijn reactie is veelbelovend. Slot reageert: "Daar hou ik je echt aan!" In Engeland zal Slot de tweede Nederlandse hoofdtrainer worden na Erik ten Hag, die gelinkt wordt met een terugkeer naar Nederland.

Feyenoord-doelman vertrekt