Heeft de knappe Fox Sports-presentatrice Aletha een vriend en ontstaat er iets moois met Dries Mertens?

Voetbal kijken wordt steeds leuker en dat is te danken aan de leuke presentatrices van FOX Sports. Na de blondine Hélene Hendriks haalde FOX ook een brunette binnen genaamd Aletha Leidelmeijer. mocht je denken: die Aletha, dat lijkt me wel wat, dan heb je pech, de brunette heeft namelijk al een vriend!

In aanloop naar het Champions League-duel Feyenoord - Napoli ontstond er iets moois tussen Aletha Liedelmeijer en Dries Mertens. De Rode Duivel en de journaliste kennen elkaar al een tijdje, want voordat Aletha in 2016 naar FOX Sports vertrok, werkte ze als sportverslaggeefster voor RTV Utrecht. Mertens speelde natuurlijk twee jaar voor FC Utrecht: "Ook leuk om jou weer terug te zien"

Op 24 augustus 2017 maakte Aletha haar debuut in de crosstalk met FOX Sports en ze viel al gelijk in de smaak bij Johan Derksen, Wilfred Genee en Jan Boskamp. 

De presentatrice kan trouwens ook een aardig potje FIFA spelen.

En analyseren! 

Voor FOX Sports was ze werkzaam bij RTV Utrecht en daar zijn nog leuke beelden van.

De winnende goal maken tegen Ajax is natuurlijk niets iets wat je vergeet, maar als je daarna zelfs door Aletha mag worden geïnterviewd is je leven helemaal compleet. Brandley Kuwas overkwam het. 

De jonge AZ-middenvelder Guus Til komt altijd over als een sympathiek jongen. Als hij ook nog eens geïnterviewd wordt door een sympathieke presentatrice levert dat natuurlijk een mooi gesprek op. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl