Wijndal laat zich uit over zijn toekomst: "Tuurlijk is dat een mooie club"

De kans is groot dat Owen Wijndal vertrekt bij AZ. De linksback denkt dat hij zijn laatste wedstrijd voor de club uit Alkmaar heeft gespeeld.

Wijndal wordt de laatste tijd in verband gebracht met Ajax. Dušan Tadić flirtte onlangs met de linkervleugelverdediger in de Pak Schaal Podcast van Voetbal International. "Ik heb het meegekregen", laat Wijndal weten tegenover de camera's van VI.

"Het is altijd speciaal als de aanvoerder van Ajax zoiets zegt", vervolgt de 21-jarige verdediger. "Maar ik ben er niet mee bezig, ik speel hopelijk nog een EK en ben nu pas klaar bij AZ. Ik zie wel wat er gaat gebeuren".

Buitenlands avontuur

Het is nog onduidelijk of er een transfer aanstaande is. "Ik heb het er nog niet echt over gehad met de mensen die belangrijk voor me zijn, dus ik weet het nog niet. Het buitenland? Ja, dat zou kunnen. Ik hou alle opties open en zie het wel".

"Of Ajax een mooie club is? Ja, tuurlijk. Maar wat ik zeg: ik vind AZ ook een mooie club. Ik ben ook gewoon blij hier". Het is aannemelijk dat Wijndal zijn laatste wedstrijd voor AZ heeft gespeeld. "Dat denk ik wel, ja".