ME moet ingrijpen na Spanje-Italië in Grolsch Veste

Hoewel de sfeer tijdens de halve finale van de Nations League tussen Spanje en Italië nog gemoedelijk was, liep het na de wedstrijd uit de hand. Volgens TC Tubantia had de Mobiele Eenheid (ME) het druk met relschoppende supporters buiten het stadion.

Zo hebben ooggetuigen gemeld dat er meerdere mensen zijn aangehouden. Daarnaast liepen er fans over het spoor, waardoor de dienstregeling in de soep liep. Waardoor de onrust is ontstaan is verder nog niet bekend.

Spanje was donderdagavond met 2-1 te sterk voor Italië in De Grolsch Veste. Invaller Joselu van RCD Espanyol scoorde de winnende treffer in de 89e minuut. Na tien minuten in Enschede stond het al 1-1 tussen beide toplanden. Die doelpunten werden gemaakt door Yeremy Pino en Ciro Immobile.