Waarom Inter op voorhand zeker niet kansloos is tegen Man City....

Op zaterdagavond 10 juli staan grootmachten Manchester City en Inter Milaan lijnrecht tegenover elkaar in de finale van de UEFA Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in Istanbul en de kenners zien de ploeg van trainer Pep Guardiola als grote favoriet voor de eindwinst, maar de Italianen zijn verre van kansloos.

Pak 100x je inzet als Manchester City in de reguliere speeltijd van Inter wint!

Champions League-syndroom Manchester City

De ploeg van Pep Guardiola werd door een indrukwekkende inhaalrace 'gewoon' weer kampioen van de Premier League en heeft met Erling Haaland een gigantische doelpuntenmachine in de gelederen. De Engelsen domineren inmiddels al een aantal jaar het mondiale voetbal, maar de Champions League ontbreekt nog in de prijzenkast. In 2021 was Chelsea de tegenstander in de finale, maar toen verloor Manchester City met 1-0 en vorig seizoen werd de eindstrijd niet eens gehaald. Wint City nu wel? Pak dan 100x je inzet!

Italianen en verdedigen

Bij iedere voetbalkenner en liefhebber is één ding bekend: Italianen zijn het allerbeste in verdedigen. Ook in de halve finale tegen AC Milan hield de ploeg van Simone Inzaghi het doel schoon en de doelman, oude bekende André Onana, is dit Champions League-seizoen de sluitpost met de meeste clean sheets. Haaland scoorde al twaalf keer in het miljardenbal, maar krijgt in Turkije te maken met de beste doelman van deze Europese competitie. Lukt het Inter om de geoliede machine van Pep Guardiola onschadelijk te maken?

Underdog

De ploeg van onder andere Denzel Dumfries komt volgens vrijwel de hele wereld voor de sier naar de UEFA Champions League-finale in het Atatürk Olympisch Stadion. Manchester City is het hele seizoen al ongrijpbaar en maakte gehakt van Real Madrid en Bayern München. De favorietenrol is echter niks voor de Engelsen, want waar Arsenal het in eigen land altijd uit handen geeft, lijken de The Citzens dat te doen als het spannend wordt. Niemand praat over de kansen van Inter en daardoor kunnen zij dé verrassing worden van het miljardenbal. 

Ontvang wekelijks een bonus bij JACKS.NL

JACKS.NL is in 2023 in een gulle bui. De bookmaker komt namelijk met een wekelijks te claimen bonus voor alle spelers van 24 jaar of ouder. Hierbij krijgt de gebruiker die deze bonus claimt maar liefst 4 profit boosts van 10% voor het Nederlandse voetbal. Hiermee maak je als speler bij Jack's kans op tot €500 extra winst. De bonus is van vrijdag 00.01 tot en met maandag 23.59 te claimen bij een storting van €20 of meer! Check op de website de bonusvoorwaarden.