'Bosz bijna binnen, PSV kijkt nu naar versterkingen voor de selectie'

Met de aankomende aanstelling van Peter Bosz kan PSV zich nu echt gaan oriënteren op de transfermarkt. Zo zouden Stijn Spierings en Ricardo Pepi naar Eindhoven moeten komen. Voor laatstgenoemde gaan de Brabanders nu een bod doen bij FC Augsburg, zo schrijft Voetbal International.

Volgens het medium 'zitten de gesprekken met Bosz in een afrondende fase, waardoor het vizier kan op het direct versterken van de selectie'. Iemand die dat zou kunnen doen in Spierings. De verdedigende middenvelder van Toulouse FC is transfervrij en heeft al gesprekken gevoerd met algemeen directeur Marcel Brands. Hij zou ook kunnen kiezen voor clubs uit Frankrijk of Spanje.

Pepi

Daarnaast staat Pepi op de nominatie om overgenomen te worden van FC Augsburg. De 20-jarige Amerikaan kwam dit seizoen op huurbasis uit voor FC Groningen en zowel PSV als Feyenoord zit achter de spits aan. De Duitse club betaalde in 2022 ruim zestien miljoen euro voor Pepi, maar zou nu genoegen nemen met zo'n elf miljoen. Volgens VI is de kans echter klein dat PSV zo'n bedrag gaat neerleggen. Wel schrijven ze dat de Eindhovenaren snel met een concreet bod zullen komen. Een voordeel daarbij kan zijn dat Earnest Stewart, de technisch directeur van PSV, Pepi goed kent van hun periode bij de Amerikaanse voetbalbond.

Feyenoord-doelman vertrekt