Ryan Babel heeft probleem bij Besiktas na belachelijke reactie op fan

Ryan Babel heeft zich in de nesten gewerkt bij Besiktas. De aanvaller van de Turkse topclub reageerde ongepast op een kritische fan en Besiktas gaat de Oranje-international daarvoor bestraffen. Babel zelf heeft ondertussen zijn Twitter- en Instagramaccount verwijderd.

De supporters van Besiktas zijn niet blij met het feit dat Babel zijn aflopende contract nog niet heeft verlengd en bij een opmerking van een volger, die vroeg of Babel 'weer voor tweehonderdduizend euro bij Kasimpasa wilde gaan spelen', vloog de aanvaller uit de bocht. "Wil je dat ik je moeder weer ga daten?", reageerde de oud-Ajacied.

Statement Besiktas

Besiktas was bepaald niet te spreken over de actie van Babel en de club kwam zelfs met een officieel statement. "We vinden het antwoord van Ryan Babel op de opmerking van één van onze supporters onacceptabel. Babel is daarom om uitleg gevraagd en wij zullen hierna het publiek informeren over welke disciplinaire maatregel we zullen treffen." Het is nog onbekend wat voor straf Babel boven het hoofd hangt.