'Nicolás Tagliafico gelinkt aan transfer naar FC Barcelona'

Nicolás Tagliafico wordt de laaste dagen gelinkt aan een transfer naar FC Barcelona en volgens Mundo Deportivo is het verhaal niet uit de lucht gegrepen. De Catalaanse topclub heeft de linksback van Ajax namelijk meerdere malen bekeken. Een transfer van Tagliafico van Amsterdam naar Barcelona lijkt echter onwaarschijnlijk, zo klinkt het. 

SPORT meldde zondag dat zaakwaarnemer Ricardo Schlieper 'enkele weken geleden' bij Barcelona aanklopte om te peilen of de club interesse had in Tagliafico. Ook zou Real Madrid in de Argentijn een transferoptie zien. Volgens Mundo Deportivo biedt Schlieper zijn cliënt echter helemaal niet bij clubs aan, aangezien veel topclubs al zelf interesse hebben getoond. De spelersmakelaar zou geduldig wachten tot de juiste aanbieding zich aandient. 

Atlético Madrid is één van de clubs die belangstelling heeft voor Tagliafico, die nog tot medio 2022 vastligt bij Ajax. De Madrileense club gaat komende zomer waarschijnlijk afscheid nemen van Filipe Luis, waardoor men op zoek moet naar een vervanger. Tagliafico is echter kieskeurig als het om zijn toekomstige club aankomt, aangezien hij verzekerd wil zijn van veel speelminuten. 

Tagliafico staat ook op de radar van Barcelona, zo verzekert Mundo Deportivo in Navolging van SPORT. Scouts van Barcelona hebben de Ajacied, net als Mathijs de Ligt en Frenkie de Jong, uitvoerig bekeken. Barcelona zou de back 'perfect' kennen en veel lovende rapporten over hem hebben. De kans is echter klein dat Tagliafico naar Barcelona wil verkassen vanwege de aanwezigheid van vaste kracht Jordi Alba, die onlangs tot medio 2024 verlengde. 

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Alles over Ajax: Nieuws, geruchten, interviews en veel meer’

Alles wat je moet weten over Ajax - PSV

5 redenen waarom Ajax Juventus uitschakelt in de Champions League

'FC Barcelona bereid om toptalent bij Ajax te stallen'

Dusan Tadic flink geschrokken na horror-overtreding Pepe

Op tijd fit voor Ajax? Cristiano Ronaldo geeft update over ernst van hamstringblessure

Matthijs de Ligt heeft Atlético Madrid maar even ontvolgd op Instagram

José Mourinho denkt dat Juventus weinig moeite heeft met Ajax

WTF! Waarom draagt Frenkie de Jong het broekje van Donny van de Beek na #neddui?

Matthijs de Ligt op voorpagina Spaanse krant: 'Barca zet speler in als ruilmiddel om Ajacied te halen'

VIDEO GOAL: Oranje Onder 17 - Israël Onder 17 2-0 (Brian Brobbey)