Bekert PSV ten koste van FC Emmen door naar de volgende ronde? Zet in en win!

PSV neemt het woensdag om 18:45 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. In de KNVB Beker zal er gewonnen moeten worden om door te bekeren naar de kwartfinales. Weet PSV FC Emmen te verslaan, of zorgt de underdog voor een stunt in Eindoven? Jack's Casino zet de mooiste odds voor je op een rijtje!

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

PSV door naar de volgende ronde

PSV gaat als nummer vier van de competitie als favoriet de wedstrijd in tegen FC Emmen, dat de zestiende plaats inneemt. De club hoopt met een winstpartij een belangrijke stap te zetten in de weg naar het winnen van de elfde KNVB Beker in de clubgeschiedenis. Bekert PSV door naar de kwartfinales?

PSV gaat met een voorsprong de rust in en wint de wedstrijd (1.67)

Wint FC Emmen opnieuw van PSV?

Beide clubs stonden nog geen twee weken geleden ook tegenover elkaar in de Eredivisie. PSV hoopte de drie punten uit Emmen mee te nemen, maar de laagvlieger stak daar een stokje voor. Dankzij een doelpunt van Lucas Bernadou in de 24e minuut wist FC Emmen te stunten en versloeg het PSV met 1-0. Weet FC Emmen PSV opnieuw de baas te zijn?

FC Emmen bereikt de volgende ronde ten koste van PSV (7.00)

Hazard opnieuw trefzeker?

PSV wist in het slot van de winterse transfermarkt te stunten door Thorgan Hazard op huurbasis van Borussia Dortmund naar Eindhoven te halen. De Belg maakte zijn eerste minuten in het shirt van PSV als invaller tegen Feyenoord en was meteen trefzeker. Weet Hazard ook in zijn tweede wedstrijd voor PSV zijn naam op het scoreformulier te zetten?

Thorgan Hazard is trefzeker tijdens PSV – FC Emmen (2.95)