Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz maakt beslissing over Lang

PSV neemt het in de eerste Champions League wedstrijd van het seizoen op tegen Arsenal. In Noord-Londen wacht voor de Eindhovenaren een hels karwei, aangezien Arsenal in de top meedraait in de Premier League. Uren voor de wedstrijd brengt het Algemeen Dagblad de vermoedelijke opstelling uit. 

Blessure Noa Lang

Volgens het AD kent het elftal dat woensdagavond moet aantreden tegen The Gunners geen wijzigingen ten opzichte van afgelopen zaterdag tegen NEC. Dat betekent dus dat ondanks dat Noa Lang uitviel in die wedstrijd, hij gewoon kan starten namens PSV. Hirving Lozano verving de Nederlandse spelmaker in de 4-0 gewonnen wedstrijd tegen de Nijmegenaren. 

Peter Bosz wilde in de afsluitende training van dinsdagavond beslissen of Lang kan starten voor woensdag. Nu wordt dus verwacht dat de 24-jarige aanvaller de test heeft doorstaan. 

Tactiek PSV

Bosz is goed voorbereid en heeft de tactiek van Arsenal-trainer Mikel Arteta volop geanalyseerd:  "Zij proberen een man meer te creëren op het middenveld, daar gaan wij wat tegenover zetten. We zullen ons op detailniveau aanpassen, maar onze opvatting verandert niet. "Het allerbelangrijkste is dat we durf tonen. We spelen tegen een hele goede tegenstander, maar moeten wel zelf durven én willen voetballen. Dat zal heel belangrijk zijn om eventueel te winnen."

Vermoedelijke opstelling PSV:

Benítez, Dest, Ramalho, Bella-Kotchap, Van Aanholt, Schouten, Veerman, Saibari Bakayoko, De Jong, Lang.