AZ'er speelt wereldpot met Verenigde Staten op Gold Cup

Djordje Mihailovic heeft zich in de nacht van woensdag op donderdag laten zien bij de Verenigde Staten. In de tweede wedstrijd in de poulefase van de Gold Cup mocht de AZ'er het vanaf het begin laten zien. Dat bleek een goede zet te zijn geweest van de Amerikaanse bondscoach.

Na twaalf minuten had Mihailovic zijn eerste goal al gescoord tegen Saint Kitts en Nevis. In de dertien minuten die volgden na deze openingstreffer scoorden de Amerikanen nog drie keer. Binnen het halfuur was het dus al 0-4 voor de Verenigde Staten. Bij de vierde treffer gaf Mihailovic de assists.

In de tweede helft haalde de Verenigde Staten de voet van het gaspedaal. Toch werd er nog twee keer gescoord. Bij het vijfde doelpunt was Mihailovic de aangever en het slotstuk was voor de uitblinker zelf.