Noa Vahle ontdaan door rellen bij #tweham: "Ik sta te trillen op mijn benen"

Noa Vahle is erg geschrokken van de rellen na afloop van het Conference League-duel tussen FC Twente en Hammarby IF (1-0). Na het laatste fluitsignaal gingen supporters van beide clubs op de hoofdtribune met elkaar op de vuist.

"We zijn naar binnen gegaan, omdat het buiten simpelweg niet veilig genoeg was. We zijn er redelijk van ontdaan", liet Vahle, met analist Romano Denneboom aan haar zijde, donderdagavond weten in de SBS6-talkshow De Oranjezomer

"Ik sta te trillen op mijn benen", voegde de sportverslaggeefster eraan toe. "Er is een vechtpartij ontstaan ter grote van... Althans, ik heb het nog nooit meegemaakt in het voetbal. Afgelopen seizoen zat ik op de tribune bij AZ - West Ham United, waar het ook uit de hand liep. Dan is dit nog drie keer erger. Dit is echt voetbalonwaardig".

"Bizar", typeerde Denneboom de ongeregeldheden in De Grolsch Veste. "Ik heb AZ - West Ham United thuis gekeken. Dat vond ik al heftig. Nu sta je op het veld en zie je van dichtbij wat er gebeurt. Ik heb er echt geen woorden voor".

Feyenoord-doelman vertrekt