Driessen doet onthulling over Feyenoord-directeur Koevermans: "Dit is verschrikkelijk pijnlijk"

Valentijn Driessen heeft vrijdagavond een opmerkelijke onthulling gedaan over Mark Koevermans, de nieuwe algemeen directeur van Feyenoord. Volgens Driessen is Koevermans als een marionet van de Vrienden van Feyenoord aangesteld en ambieerde Koevermans de positie van algemeen directeur niet. 

Dat heeft Koevermans gezegd in een boek, zegt Drienssen bij Veronica Inside. Hij leest voor: "Naarmate ik ouder word weet ik steeds beter waar ik goed in ben en vooral ook waar ik helemaal niet goed in ben", zegt Koevermans in het boek. "Ik zou bijvoorbeeld nooit algemeen directeur van Feyenoord willen worden omdat ik denk dat ik daar echt een aantal competenties in mis om dat goed te kunnen. Dan komen er zaken op mijn bordje waar ik niet gelukkig van word. Daar wordt mijn omgeving en ook Feyenoord niet gelukkig van."

"Dit lijkt natuurlijk helemaal nergens op", reageert de sportjournalist van De Telegraaf. "Als ik mijn chef hoor zeggen dat hij helemaal geen chef van deze toko wil zijn, dan vraag ik me af 'wat doe je hier dan?' Dit gaat natuurlijk als een lopend vuurtje bij het personeel. Dit is verschrikkelijk pijnlijk."

Vrienden van Feyenoord 

Volgens Driessen is Koevermans naar voor geschoven als de nieuwe algemeen directeur door de Vrienden van Feyenoord, een groep investeerders en aandeelhouders. Driessen: "Die willen een marionet als directeur. Dat is natuurlijk wel handig en dan blijf je de boel bepalen. Ik heb dit gelezen en nu weet ik wel genoeg. Iedereen weet door wie hij gestuurd wordt. Als je dit in mei zegt betekent het niet dat je vier maanden later wel over alle competenties beschikt.''

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘LIVE! Veronica Inside op vrijdag 6 december: de leukste en grappigste filmpjes’