‘Geschorste WK-winnaar maakt verrassende carrièreswitch’

Hij won in 2018 nog het WK met Frankrijk en was ooit de duurste speler ter wereld, maar inmiddels heeft Paul Pogba al maanden geen wedstrijd meer gespeeld. De 31-jarige middenvelder werd voor 4 jaar geschorst en maakt nu een carrièreswitch volgens ESPN en Le Parisien

Paul Pogba acteur 

Paul Pogba werd in februari 2024 voor vier jaar geschorst vanwege dopinggebruik. De middenvelder kampte daarvoor al met langdurig blessureleed en zo lijkt zijn carrière als een nachtkaars uit te gaan. Reden genoeg om het roer om te gooien, zo zou Pogba op een filmset in Parijs zijn opwachting hebben gemaakt in de film ‘4 zerós’. Het schijnt dat de middenvelder een rol als jeugdtrainer in de film speelt.

Wanneer mag Pogba weer voetballen? 

Paul Pogba mag vanaf augustus 2027 weer in actie komen. De middenvelder is wel in hoger beroep gegaan tegen de straf, zo hoopt hij al veel eerder weer zijn opwachting te kunnen maken. 

Voetballers met bijzondere carrièreswitches

Eerder maakte Noa Lang nog een korte carrièreswitch, zo was hij te zien in een preview van Netflix-serie Ferry. Daarnaast maakten deze twee oud-Ajacieden bijzondere switches: Rafael van der Vaart en Marko Pantelic.

Feyenoord-doelman vertrekt