Zaakwaarnemer Guus Til laat zich uit over 'gesprekken met Feyenoord'

Bert van Dun, zaakwaarnemer van Guus Til, ontkent dat de middenvelder heeft gesproken met Arne Slot over een transfer naar Feyenoord. Onlangs werd duidelijk dat Slot contact zou hebben gehad met Til, maar dat is volgens Van Dun onzin.

De zaakwaarnemer ontkent dat zijn cliënt met Slot heeft gesproken over Feyenoord. "Daar is niets van waar. Anders was ik daar zeker van op de hoogte geweest", aldus Van Dun in gesprek met Voetbalzone. "Guus speelt volgend jaar in Freiburg, tenzij Spartak hem terug wil".

Martijn Krabbendam liet onlangs zijn licht schijnen op de situatie rondom de 23-jarige middenvelder. "Slot wil een ander type middenvelder dan Feyenoord nu heeft. Hij zoekt een Guus Til-achtige loper", zo stelde de Feyenoord-watcher in de Dick voor Mekaar Podcast van Voetbal International.

TEKST GAAT VERDER ONDER DE AFBEELDING

Moeizame periode

Til maakte in de zomer van 2019 de overstap van AZ naar Spartak Moskou. De Russische topclub betaalde zestien miljoen euro. Ondanks dat hoge bedrag kon Til de verwachtingen niet waarmaken. De in Zambia geboren voetballer kwam tot 24 competitieduels, waarin hij twee keer scoorde en drie assists gaf.

Til komt bij Freiburg, waar hij momenteel op huurbasis speelt, ook moeilijk uit de verf. De oud-speler van AZ speelde slechts vijf duels in de Bundesliga, waarin hij geen enkele keer trefzeker was. Bovendien gaf Til nul assists. Zijn huurcontract in Duitsland loopt nog één jaar door.