Versterkt Feyenoord haar koppositie met een overwinning op NEC? Zet in en win!

Feyenoord neemt het woensdag om 21:00 uur op tegen NEC. De Rotterdammers hopen na het gelijkspel in eigen huis tegen Ajax (1-1), dit keer wel de drie punten in De Kuip te houden. Weet Feyenoord NEC aan de kant te zetten, of steekt de club uit Nijmegen daar een stokje voor? Jack’s Casino zet de mooiste odds voor je op een rijtje!

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

Feyenoord versterkt haar koppositie

Feyenoord staat na 17 speelronden met 38 punten bovenaan in de Eredivisie en ligt op koers voor het kampioenschap. Tegenstander NEC is ook bezig aan een aardige reeks en wist in haar ongeslagen reeks van de laatste vijf wedstrijden onder andere Ajax op een gelijkspel te houden. Weet Feyenoord een einde te maken aan de reeks van NEC?

Feyenoord wint van NEC (1.32)

NEC weet Feyenoord opnieuw in bedwang te houden

In het eerdere treffen dit seizoen tussen de twee in Nijmegen wist NEC Feyenoord op een 1-1 gelijkspel te houden. De club kent een prima seizoen en verloor slechts nog maar drie keer. Wel is NEC met 10 gelijke spelen uit 17 wedstrijden de club die het vaakste de punten moest delen. Weet NEC Feyenoord opnieuw op een gelijkspel te houden?

Feyenoord speelt gelijk tegen NEC (5.75)

Feyenoord blijft scoren

In haar laatste vijf wedstrijden wist Feyenoord 15 keer het net te vinden. De club uit Rotterdam is na Ajax en PSV de meest scorende ploeg in de Eredivisie en hoopt ook tegen NEC weer voor doelpunten te zorgen. Welke speler weet zijn naam tegen NEC op het scoreformulier te zetten?

Santiago Gimenez (4.35)

Danilo (4.70)

Igor Paixão (5.80)