Lionel Messi heeft schijt aan uitnodiging Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo liet zich onlangs ontvallen dat hij het mooi zou vinden als Lionel Messi in de Serie A komt voetballen, maar de Argentijn heeft laten weten daar niets voor te voelen.

"Ik zou graag willen dat hij op een dag in de Serie A komt spelen. Dat hij de uitdaging aangaat, net als ik", sprak Ronaldo in een interview. Messi reageert tegenover Marca met duidelijke taal: "Waarom zou ik? Ik heb geen enkele verandering nodig. Ik hoef niet van ploeg of van competitie te veranderen om nieuwe doelen te stellen, ik ben hier thuis en ik heb geen behoefte om te veranderen." De Argentijn geeft wel toe dat hij de rivaliteit met Ronaldo mist. "De rivaliteit met Cristiano was heel gezond en goed voor de fans."

Gouden Bal

Messi eindigde bij de laatste Gouden Bal-verkiezing als vijfde en de sterspeler van Barcelona laat ook nog even weten waarom hij niet bij de ceremonie aanwezig was. "Toen ik de genomineerden voor de Ballon d'Or hoorde, wist ik dat ik niet meedeed voor de prijzen. Ik hou van voetbal, maar familie gaat boven alles."

Feyenoord-doelman vertrekt