Rakitic geniet van MSN: ''Het lijkt wel alsof zij van een andere planeet komen''

Ivan Rakitic hoopt dat hij binnenkort zijn krabbel onder een nieuw contract bij FC Barcelona mag zetten. Dat vertelt de 28-jarige middenvelder tegenover de Spaanse pers. 

''Het is mijn droom om hier voor altijd te blijven. Ik heb nog niet de kans gehad om een aanbod af te slaan, aangezien we nog steeds in gesprek zijn. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik hier kan blijven. Ik vertrouw voorzitter Josep Maria Bartomeu en mijn zaakwaarnemer Arturo Canales, zij zijn met elkaar in gesprek'', begint Rakitic.

''Ik wil Barcelona aan alle prijzen helpen die de club wil winnen, en dat zijn er veel aangezien het de beste club ter wereld is'', gaat Rakitic verder. In het competitieduel met Eibar zakte de Kroaat na het uitvallen van Sergio Busquets wat verder terug op het middenveld. Vanuit die positie zag hij hoe zijn teamgenoten Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar excelleerden: ''Die drie die bij ons voorin lopen lijken van een andere planeet te komen. We genieten ervan en iedereen draagt zijn steentje bij om hen te helpen.''