Derksen haalt uit naar PSV-trainer na relletje rond Zoet: "Van Bommel laat de boel ontsporen"

Volgens Johan Derksen laat Mark van Bommel de boel ontsporen bij PSV. De Eindhovenaren wisten zes keer op rij niet te winnen, en zondag ging het ook mis op bezoek bij Willem II: in Tilburg werd met 2-1 verloren. Na afloop ging het vooral over de gepasseerde Jeroen Zoet, die van Van Bommel niet eens een plekje kreeg op de bank.

De doelman kreeg dat nieuws vlak voor de wedstrijd te horen en ging tijdens de wedstrijd boos in de bus zitten. "Het blijkt maar wat voor ingewikkeld vak trainer is. Van Bommel slaagt er niet in om een speler te passeren", begint Derksen maandagavond kritisch in Veronica Inside. "Hij moet nu voor het eerst een voor die club grote speler passeren, en hij maakt er een hele soap van."

'Van Bommel laat het ontsporen'

Volgens Derksen had Van Bommel Zoet nooit moeten meenemen naar Tilburg. "Had gezegd: ga jij dit weekend iets leuks met je vrouw doen, en dan gaan we er maandag weer tegenaan. Hij heeft het helemaal laten ontsporen, waardoor zo'n keepertje met zijn ziel onder zijn arm als een soort martelaar door het stadion loopt."