Bosz straalt, maar baalde van wissel: "Kwamen niet meer aan het voetballen"

Peter Bosz was een gelukkig man na de winst van PSV op Sevilla. De trainer van de Eindhovenaren zag dat zijn ploeg op een 2-0 achterstand kwam, maar het helemaal om wist te draaien. Via de invallers die hij in het veld bracht werd het uiteindelijk nog 2-3. Toch baalde hij van één wissel.

Wat PSV dacht na de 2-0 van de Spanjaarden? "We moeten nu zo snel mogelijk wat gaan doen om te kijken of we die wedstrijd nog kunnen keren", zo luidt het antwoord van de trainer bij VTBL. "Het was geloof ik vijf minuten na de rust. Dan moet je snel reageren."

De wissels die Bosz dan doorvoert bepalen het verdere verloop van de wedstrijd. Ismael Saibari en Ricardo Pepi scoren, terwijl Yorbe Vertessen bij de tweede goal een grote rol speelde. Bosz gaf na afloop aan toch spijt te hebben van een van deze wissels. "Als ik eerlijk ben had ik daar wel spijt van. We kwamen namelijk niet meer aan het voetballen. Maar ja, Pepi kopt de bal geweldig binnen."

"Dat is ook wel logisch als je met Schouten en Boscagli twee goede voetballers eraf haalt. We wilden absoluut winnen. Dit was een gigantische kans, want 2-2 vonden we niet genoeg."