Veerman kijkt NIET uit naar duel met oude liefde Volendam

PSV won woensdagavond relatief eenvoudig van Go Ahead Eagles (3-0). Joey Veerman speelde ditmaal wat lager op het veld doordat Jerdy Schouten afwezig was. Ook ging hij in op het volgende duel van de Eindhovenaren, tegen zijn oude club: FC Volendam.

"Voor mijn gevoel kom ik te weinig aan de bal", legt Veerman op de persconferentie uit over zijn wedstrijd als 'enige zes' op het middenveld van PSV. "Ik kom eigenlijk meer als verdediger op het veld en dat is niet echt mijn kwaliteit. Ik denk dat dat juist is dat ik mensen voor de keeper kan zetten en kan scoren. Dat gaat niet vanaf die positie, maar vandaag was ik daar nodig en dan win ik mijn kopduels wel."

Komend weekend speelt PSV tegen FC Volendam. Veerman komt uit het vissersdorp en speelde ook voor de plaatselijk FC. "Bij de club heb ik nog wel warme gevoelens, maar op dit moment heb ik verder geen gevoel bij het dorp. Dat is de afgelopen tijd een stuk minder geworden. Ik kijk eigenlijk meer uit naar de wedstrijd tegen Sevilla", geeft Veerman eerlijk toe.