Veerman klaar voor mooie transfer? "Aan hem zich te bewijzen in Champions League"

Marco Timmer denkt dat Joey Veerman komende zomer een mooie transfer kan gaan maken, maar durft nog geen voorspelling te doen over zijn nieuwe competitie. De journalist van Voetbal International durft namelijk nog niet te oordelen of hij past in een topcompetitie.

"Dat de PSV’er na dit seizoen een stap naar een mooie club in een topcompetitie kan gaan maken, is ook duidelijk. Maar of hij de internationale top aankan, is dat nog niet. Daar is Veerman zelf debet aan", schrijft hij. De clubwatcher is van mening dat de forse nederlaag tegen Arsenal hem beter heeft gemaakt. "Zowel bij het eerste als het vierde doelpunt van Arsenal bijvoorbeeld schatte Veerman de situatie niet goed in."

Daarom zal de Volendammer de komende vijf groepswedstrijden aan moeten grijpen om aan te tonen dat hij zich in Eindhoven verder heeft kunnen ontwikkelen. "In zijn ijver om zijn verdediging te helpen, liet hij Ødegaard in zijn rug volledig vrij staan. "Volgende week tegen Sevilla krijgt Veerman, in eigen huis, de kans om te laten zien dat hij heeft geleerd van het duel met Arsenal. Het is aan hem te bewijzen dat hij ook in de Champions League het spel zonder bal beheerst", besluit Timmer.

Ook interessant