'Manchester United richt pijlen op twee Feyenoorders'

Orkun Kökçü en Santiago Giménez zijn in beeld bij Manchester United, zo meldt The Mirror. Naar verluidt was er afgelopen woensdag tijdens de bekerklassieker tegen Ajax (1-2) een delegatie van de Engelse grootmacht aanwezig in De Kuip.

Manchester United was niet de enige Premier League-club die scouts in De Kuip had zitten. Volgens de Engelse boulevardkrant waren ook Tottenham Hotspur, Brighton & Hove Albion, Leicester City, West Ham United en Brentford van de partij. Ook vertegenwoordigers van Borussia Dortmund, Atlético Madrid, AS Monaco, Olympique Lyon, VfL Wolfsburg en Sevilla zaten op de tribune.

The Mancunians houden de ontwikkelingen van beide spelers nauwlettend in de gaten, al is de interesse nog niet concreet. The Mirror weet tegelijkertijd te melden dat Benfica een bod van 35 miljoen euro voorbereidt op Kökçü. Aan Giménez hangt een prijskaartje van iets meer dan twintig miljoen euro.

De interesse heeft natuurlijk alles te maken met het geweldige seizoen van Feyenoord, dat nog op twee fronten actief is. De ploeg van Arne Slot stevent af op het kampioenschap en staat in de kwartfinale van de Europa League.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers