Van der Meijde spreekt geruchten over Steijn tegen: “Dat is niet waar”

Maurice Steijn werd afgelopen weekend in Dit was het Weekend genoemd als mogelijke opvolger van Phillip Cocu bij Vitesse. Andy van der Meijde meldt dat de oud-trainer van Ajax niet in beeld is bij de club uit Arnhem. 

In Veronica Offside spreekt de oud-prof over het nieuws. “Dat is niet waar. Ik weet niet wie er wel in beeld is, maar Steijn is niet beeld. Die kun je afschrijven. Die weet daar niets van.” Vitesse verkeert in een slechte fase, zo bekleedt de club momenteel de laatste plaats in de Eredivisie en wist de club tot dusver slechts twee keer te winnen in de eerste twaalf Eredivisiewedstrijden dit seizoen. Opmerkelijk was dat Phillip Cocu zelf de beslissing nam om Vitesse te verlaten, zo diende hij zijn ontslag in na het met 1-3 verloren duel tegen SC Heerenveen. 

Stand van zaken

Chris van der Weerden, Theo Janssen en Raimond van der Gouw nemen voorlopig de honneurs waar bij de club terwijl de club zoekt naar een opvolger van Cocu. Vitesse gaat in haar eerstvolgende wedstrijd op 25 november op bezoek bij Ajax, met wie het gat op de ranglijst slechts vier punten bedraagt.

Ook interessant