Messi in opspraak, Ex-Feyenoorder wordt vader en Duitse chaos

Voetbal is een van de belangrijkste bijzaken ter wereld, dat is wat iedere liefhebber van het spelletje vindt. Omdat er dagelijks altijd wel ergens gevoetbald wordt, gebeurt er iedere dag weer iets bijzonders. In deze Voetbalflitsen Boulevard: Woede in Duitsland, tranen in de Johan Cruijff ArenA en Lionel Messi zorgt voor een voltreffer in de MLS. 

Ajax neemt afscheid van Simon Tahamata

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd van Ajax nam Simon Tahamata afscheid van het publiek in de Johan Cruijff ArenA. Na tien jaar sluit hij de deur achter zich en na een emotionele speech op het veld, voorafgaand aan de aftrap tegen FC Utrecht, werd hij bedankt door Molukse fans. 

Woede in Duitsland

In de Bundesliga verloor SV Darmstad 98 een thuiswedstrijd van FC Augsburg. De Duitse club ging voor eigen publiek met 0-6 ten onder. De club staat onderaan en heeft de rode lantaarn in handen, waardoor een fanatieke supporter besloot de selectie stevig toe te spreken.

ME moet ingrijpen na Ajax-FC Utrecht

Messi raakt peuter op tribune

De MLS is weer begonnen en Lionel Messi heeft in drie wedstrijden al drie treffers en één assist op zijn naam in de Amerikaanse voetbalcompetitie. Tijdens de thuiswedstrijd tegen Orlando City SC kreeg de Argentijn een vrije trap, maar die eindigde niet in het doel. Een peuter die achter het doel zat, was namelijk slachtoffer en eindstation...

Bijzondere voorbereiding John de Wolf op PSV-Feyenoord

PSV en Feyenoord  troffen elkaar zondagmiddag in het Philips Stadion en de nummer één en twee van de Eredivisie-ranglijst hielden elkaar in balans. John de Wolf, assistent-trainer van de Rotterdammers, zette zijn spelers via Instagram nog eventjes op scherp met een bijzonder voorbeeld.

Babynieuws voor voormalig Feyenoord-spits

Nicolai Jorgensen, voormalig spits van Feyenoord, heeft via Instagram aangekondigd dat hij en zijn partner een tweede kindje verwachten. Dat doen zij middels Instagram. Op de foto is hun eerste baby te zien, die een kus uitdeelt aan de buik van Theresa Jorgensen

Feyenoord-doelman vertrekt