Mooie beelden! Brobbey en Vaessen doen interview samen: "Mijn zoon is gek van hem"

Het was woensdagavond een bijzondere wedstrijd voor Etienne Vaessen en Brian Brobbey. De twee spelers botsten eerder dit seizoen op elkaar, waardoor het erg slecht ging met de doelman van RKC. Gelukkig is hij weer volledig hersteld en stonden ze tijdens het restant van RKC-Ajax weer tegenover elkaar.

Bij een stand van 2-3 ging het mis in Waalwijk. Vaessen werkt zich voor een bal en Brobbey raakt hem per ongeluk tegen zijn hoofd. De doelman gaat naar de grond en de wedstrijd wordt gestaakt. Tijdens het restant werd stonden zowel Brobbey als Vaessen 'gewoon' weer op het veld, een mooi moment. Gescoord werd er niet meer, maar het duel leverde wel prachtige beelden op. Zo wisselden ze onder meer van shirtje.

Tekst gaat verder onder het filmpje.

Na afloop stonden beide hoofdrolspelers samen voor de camera van ESPN. "Het is heel mooi om hem weer aan het werk te zien. We weten allemaal wat er gebeurd is. Hij staat hier, gezond en wel, daar ben ik heel blij mee", vertelt Brobbey. "Op dat moment zelf denk je aan het ergste, maar gelukkig dankzij God is alles goed gegaan. Sindsdien hebben we veel contact gehad."

"Het contact met Brian was top voor mij en mijn familie", begint Vaessen. "Ik heb hem nooit iets kwalijk genomen, want hij is ook gewoon een goede jongen. We gaan beide vol in de duels, dus het was gewoon pech. Verkeerde moment verkeerde plek."

De twee deelden ook nog een dolletje. Zo gaf Brobbey zijn shirt al af aan Vaessen, maar andersom gebeurde dat nog niet. "Ja daar moet ik gewoon voor betalen", lacht de doelman. "Nee zonder grappen. We hadden dit afgesproken, omdat mijn zoontje afgelopen zomer een shirt met Brobbey erop had gekregen van een vriend. Daar stuurde ik hem een foto van. Die kleine is ook helemaal Brobbey-gek, je weet hoe dat gaat, Dat was gewoon toevallig. Dat gaat hij mooi vinden", besluit Vaessen.