Spel op de wagen: 'Liverpool wil Slot, serieuze kapers op de kust'

Vorig seizoen scheelde het al heel weinig, maar de geruchtenmolen rondom Arne Slot wordt ook dit seizoen weer veelvuldig gevoed. Volgens Fabrizio Romano is de trainer van Feyenoord de 'belangrijkste kandidaat' om het stokje over te nemen van Jürgen Klopp.

'Naam van Slot hoog op wensenlijst van Liverpool'

Dat betekent een Engels avontuur bij Liverpool. De transfergoeroe wordt aangevuld door meerdere bronnen uit het Verenigd Koninkrijk. In de voorgaande maanden, nadat de Duitse Klopp had aangegeven na dit seizoen te vertrekken, verschenen er verschillende namen in de media. Inmiddels is de wensenlijst al een aantal keren aangepast, maar de Nederlander staat nog altijd hoog in de pikorde.

Deze clubs hebben interesse in Arne Slot

Romano werd direct aangevuld door een collega uit Engeland, die meldt dat er ook sprake is van Spaanse, Italiaanse en Duitse interesse. Volgens Ben Jacobs heeft Bayern München de Nederlander op de korrel, maar kijkt ook FC Barcelona met veel interesse naar de ontwikkelingen in De Kuip. Ook AC Milan wordt genoemd. 

Successen van Feyenoord-trainer in de Eredivisie

Slot is bezig aan zijn derde seizoen als hoofdverantwoordelijke bij de stadionclub en daarin won hij één landstitel en een TOTO KNVB Beker. Daarnaast behaalde hij met Feyenoord de finale van de UEFA Conference League en gooiden de Rotterdammers onder zijn leiding ook hoge ogen in de overige twee Europese competities. Zijn contract loopt tot medio 2026, maar een vertrek uit Rotterdam-Zuid lijkt deze zomer onvermijdelijk.

Wat verdient Feyenoord voor het vertrek van Arne Slot?

De transferjournalist uit Engeland heeft ook aanvullende informatie over de vraagprijs van de Rotterdammers. Zij willen volgens Jacobs namelijk een forse zak geld zien met een bedrag van tien miljoen euro. Het is vooralsnog onbekend of bij dat geldbedrag ook een vertrek van één of meerdere assistenten hoort. Hij is echter niet de enige Nederlandse trainer zonder club.

Ook interessant
Feyenoord-doelman vertrekt