'Giménez verschijnt op radar Juventus in zoektocht naar aanvallende versterkingen'

Juventus wil zo snel als mogelijk klaar zijn voor volgend seizoen en is druk bezig om de opties op de transfermarkt te verkennen. Dusan Vlahovic, spits in Turijn, gaat komende zomer zeer waarschijnlijk verlaten en daardoor is Santiago Giménez op de nominatie gekomen.

Dat nieuws meldt La Gazzetta dello Sport. De Italiaanse krant maakt melding van een aanstaande renovatie binnen de club en met name in de voorste linie worden er een aantal wisselingen verwacht. De Mexicaan heeft in zijn eerste jaar bij Feyenoord niet alleen in de Eredivisie hoge ogen gegooid, maar was ook op Europees niveau vaak belangrijk. De club schijnt zich te oriënteren en tijdens de zoektocht is Giménez één van de opties op het lijstje van de clubleiding.

Hij is echter niet de ultieme droomkandidaat, want Gianluca Scammaca van West Ham United en Atalanta Bergamo-aanvaller Rasmus Højlund genieten staan hoger op de lijst. Laatstgenoemde geniet echter ook interesse vanuit de Premier League en men houdt rekening met een langer verblijf bij zijn huidige werkgever óf een transfer naar Engeland. SS Lazio en AC Milan werden eerder ook al in verband gebracht met de doelpuntenmaker, die op zijn beurt aan heeft gegeven 'nog niet klaar te zijn' in Rotterdam-Zuid.

Net binnen