Wat een huis! Feyenoord-keeper verwent zichzelf met deze woning

Justin Bijlow heeft een fantastisch jaar achter de rug, ondanks zijn blessures. De Feyenoord-doelman werd kampioen van Nederland met Feyenoord en bereikte de halve finales van de Europa League. Ook buiten het veld scoort de doelman, recent kocht hij met zijn vriendin een nieuwe villa. Wanneer Bijlow in deze villa woont, is hij ook nog bijna buurman van een bn'er.

De aankoop van Bijlow kostte maar liefst 1.360.000 miljoen euro, aldus bekendeburen.nl. 40.000 euro minder dan de vraagprijs van 1,4 miljoen euro. De keeper heeft bij de aankoop wel een hypotheek afgesloten van 1 miljoen euro.

Dat geld levert de doelman wel een prachtige woning op. De 169 vierkante meter woonoppervlak is verdeeld onder vijf kamers, waaronder drie slaap- en één badkamer, verdeeld over twee verdiepingen. De vloer is voorzien van een vloerverwarming en ook de keuken heeft allerlei luxe snufjes.

Ook heeft Bijlow er dus een bekende buurman bij. Dré Hazes zou op drie minuten afstand van de villa wonen.

Wilt u meer weten over de woningen van bekende Nederlanders en wilt u foto's van de woning van Bijlow zien? Check dan bekendeburen.nl!

Net binnen