Update: Feyenoord-captain Kökçü zet gigantische villa te koop

Orkun Kökçü werd dit seizoen landskampioen bij Feyenoord en groeide uit tot een icoon bij Het Legioen, maar ook in de selectie van trainer Arne Slot. De Turkse middenvelder leek echter al vorige zomer te vertrekken, maar bij bekendeburen.nl denkt men te weten hoe zij hem hebben overtuigd.

Kökçü is namelijk de bewoner van een gigantisch huis met een aantal bezienswaardige ruimtes. Zo kan de nummer tien van Feyenoord lekker uitrusten in zijn riante huiskamer, een duik nemen in zijn zwembad, genieten van zijn gigantische tuin of lekker opwarmen in zijn eigen sportschool! Na en intensieve wedstrijd is het ook altijd lekker om te kunnen ontspannen en daar heeft de aanvoerder ook aan gedacht. Hij kan zich namelijk terugtrekken in zijn ruime douche, maar heeft ook de beschikking over een riante badkuip! Komende zomer zal de Turk naar alle waarschijnlijkheid vertrekken uit Rotterdam-Zuid, maar of hij ook afscheid neemt van zijn parel van een huis...

Update 28-5-'23: de villa van Kökçü staat te koop

Inmiddels is de competitie afgelopen en heeft de aanvoerder van Feyenoord laten weten dat hij open staat voor een transfer. Hoe serieus hij daarbij is blijkt wel uit het feit dat zijn huis inmiddels te koop staat op de bekende websitte Funda.nl. De vraagprijs? EUR 1.750.000,-.