'Engelse storm op komst voor Feyenoord, Spurs maakt werk van formeel bod'

Tottenham Hotspur is niet van plan om af te wachten tot Arne Slot naar Londen komt, want volgens medium The Athletic zijn de Engelsen bezig met een formeel bod. Dat betekent dat het spel tussen de twee clubs op de wagen is en een transfer op korte termijn verre van uitgesloten is.

Eerder werd al bekend dat de Nederlandse oefenmeester een goede kans maakte om de vacature van hoofdtrainer in te gaan vullen bij Tottenham Hotspur. Er vielen een aantal concurrenten weg en daardoor is de Feyenoord-coach nu target nummer één. Algemeen directeur Dennis te Kloese zei zondagochtend in Goedemorgen Eredivisie dat de club uit Noord-Londen zich nog niet officieel gemeld had, maar hij wel een eerste bod had afgewezen.

De zaakwaarnemer van Slot, Rafaela Pimenta, schijnt al haar jawoord gegeven te hebben aan Spurs en zij meldt zich komende week in De Kuip voor een gesprek. Volgens De Telegraaf zal dat voornamelijk gaan over de voorwaarden die Feyenoord stelt aan het vertrek van de huidige coach. Spurs zoekt naar een trainer die prijzen pakt, want de laatste eindzege dateert alweer uit 2008.