'Zaakwaarnemer Slot geeft zegen aan Tottenham Hotspur, enkel afkoopsom staat overstap in de weg'

Het heeft er alle schijn van dat Tottenham Hotspur er alles aan gaat doen om Arne Slot komende zomer in te lijven. In de komende week zal de zaakwaarnemer van de Feyenoord-coach, Rafaela Pimenta, zich melden in Rotterdam-Zuid om met de clubleiding te gaan praten over de toekomst.

De Telegraaf zegt te weten dat de zaakwaarnemer van Slot zich volledig focust op een transfer. Naar verwachting van de club zal Pimenta woensdag het gesprek voeren met Te Kloese. De algemeen directeur van de stadionclub vertelde al dat hij op eigen titel het openingsbod van de Londense club heeft afgewezen. Feyenoord deed hem al een nieuwe aanbieding en bij een akkoord zou Slot hetzelfde salaris gaan verdienen als 75% van alle Premier League-trainers.

De krant gaat verder, want volgens hen is er ook al een akkoord gegeven door Pimenta. Zij zou namelijk al een tijdje in gesprek zijn met Tottenham Hotspur en daardoor lijkt de kans groot dat er komende week gepraat gaat worden over de eisen die Feyenoord stelt aan het vertrek van Slot. De oefenmeester heeft een doorlopend contract bij de landskampioen, maar met ingang van volgend seizoen is er een afkoopsom actief. Deze heeft een waarde van zo'n zes tot zeven miljoen euro.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl