Zoekt Feyenoord al een opvolger voor Arne Slot? De naam van deze oud-speler valt...

Hoewel algemeen directeur Dennis te Kloese bij hoog en bij laag volhoudt dat Totttenham Hotspur zich nog niet gemeld heeft in De Kuip speculeert de Engelse media er lustig op los. Als we alle berichten moeten geloven is Feyenoord zelfs al op zoek naar een opvolger.

Heeft Arne Slot zijn spelersmakelaar al opdracht gegeven om de deal rond te maken?

Volgens steeds meer bronnen heeft Arne Slot zijn zaakwaarnemer al opdracht gegeven om de transfer naar 'de Spurs' rond te maken.Of dat gaat gebeuren moeten we afwachten, maar inmiddels heeft men in Engeland ook al lucht van een mogelijke opvolger.

Wordt deze oud-Feyenoorder de opvolger van Arne Slot?

Nadat Johan Derksen eerder deze week al de suggestie deed dat oud Feyenoord-speler en technisch directeur Peter Bosz de succescoach zou kunnen opvolgen valt er nu in Engeland een andere naam. Volgens journalist Alan Nixo zou de huidige coach van Blackburn Rovers, John Dahl Tomasson, als hoofdcoach terugkeren naar De Kuip. De situatie is volgens de journalist zo concreet dat ook Blackburn Rovers op zoek is naar een opvolger. Aangezien de Deense ex-Feyenoorder nog twee jaar onder contract staat zou Feyenoord een transfersom moeten betalen.

Als het zover komt zou Tomasson niet alleen terugkeren bij zijn oude liefde, maar ook terug naar zijn zoon die in de Feyenoord Academy speelt.