Slot over eventuele transfer: "Als ik niet blijf zal dat ook voor Feyenoord hartstikke goed zijn"

Arne Slot heeft zich opnieuw uitgesproken over een eventueel vertrek bij Feyenoord. De trainer van de Rotterdammers geeft aan dat hij denkt dat Feyenoord niet slechter wordt wanneer hij vertrekt.

Slot wordt al weken genoemd als één van de topkandidaten bij Tottenham Hotspur. Volgens Feyenoord-directeur Dennis te Kloese hebben de Londenaren zich nog niet bij hem gemeld voor Slot. "Dat heb ik niet gekeken, want in het hotel is geen ESPN", grapt Slot in gesprek met ESPN.

De oefenmeester wil wel snel duidelijkheid. "Ik denk dat we daar allemaal behoefte aan hebben. Maar een aantal dingen zijn al heel duidelijk. Dat ik in de winterstop 'nee' heb gezegd tegen Leeds United, omdat ik er alles aan wilde doen om hier kampioen te worden. En dat ik nu of blijf, maar als ik niet blijf zal dat ook voor Feyenoord hartstikke goed zijn."

"Mits een vertrek aan de orde is, zal dat niet alleen goed voor mij zijn maar ook voor Feyenoord", vervolgt Slot, die naar verluidt een afkoopsom van een kleine zeven miljoen euro heeft in De Kuip. "Maar het zou ook heel goed voor Feyenoord kunnen zijn als ik blijf. Dat zullen de komende weken, denk ik, wel uit gaan wijzen."