"Door zijn stormachtige ontwikkeling is hij de beste Feyenoorder"

Wim Kieft heeft lovende woorden over voor Mats Wieffer. Volgens de oud-spits is het de beste speler van Feyenoord. In zijn column voor De Telegraaf spreekt Kieft over de kwaliteiten van de middenvelder, de interesse van buitenlandse topclubs en zijn vermoeden over een transfer. 

"Wieffer heeft de meeste potentie van allemaal en ontpopt zich tot de leider”, vindt Kieft. “Al zullen sommigen beweren dat hij nogal moeilijk beweegt. Met zijn motoriek valt dat voor te stellen en lijkt hij eerder traag en weinig spectaculair. Toch is hij snel, fysiek sterk, kan goed koppen en is comfortabel aan de bal. Door zijn stormachtige ontwikkeling is Wieffer de beste Feyenoorder.” 

Kieft vermoedt dat Wieffer zo maar eens bezig zou kunnen zijn aan zijn laatste seizoen in Rotterdam. Hij ligt nog tot medio 2027 vast bij Feyenoord, maar kan rekenen op interesse uit Spanje. "Automatisch kom je dan op de radar bij Europese topclubs zoals eerder bleek uit de uitgelekte interesse van Atletico Madrid”, schrijft Kieft. Zijn martkwaarde bedraagt zo’n 18 miljoen euro volgens Transfermarkt.