Wint PSV op bezoek bij FC Utrecht? Zet in en win!

PSV neemt het zondag om 14:30 uur op tegen FC Utrecht. De club reist af naar Utrecht waar er een lastige uitwedstrijd op het programma staat. PSV moet winnen om de aansluiting met koploper Feyenoord vast te houden. Lukt het PSV om FC Utrecht te verslaan, of blijven de punten in de Domstad? Jack's Casino zet de mooiste odds voor je op een rijtje!

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

PSV verslaat FC Utrecht

PSV boekte een ruime overwinning op FC Groningen (6-0), maar ging in de Europa League op bezoek bij Sevilla hard onderuit (3-0). PSV kent een wisselvallig seizoen maar wist FC Utrecht eerder dit seizoen nog met 6-1 op zij te zetten. Lukt het PSV om FC Utrecht opnieuw te verslaan?

PSV wint van FC Utrecht (1.86)

FC Utrecht wint van PSV

De laatste drie duels tussen beide in Utrecht eindigden achtereenvolgens in een winspartij voor PSV, een gelijkspel en een winstpartij voor FC Utrecht. De club uit Utrecht blijkt hiermee geen makkelijke tegenstander te zijn voor PSV, zo wisten de Eindhovenaren slecht twee keer tot scoren te komen in deze duels. Weet FC Utrecht de drie punten in eigen huis te houden?

FC Utrecht wint van PSV (3.95)

Xavi Simons opnieuw op dreef?

Xavi Simons is dit seizoen de grote man bij PSV. De talentvolle middenvelder liet zijn klasse tegen FC Groningen opnieuw zien door onder andere een bal op schitterende wijze binnen te schieten. Zet hij zijn naam opnieuw op het scoreformulier tijdens het treffen met FC Utrecht?

Xavi Simons scoort (4.00)