Gaat FC Twente, of Ajax door naar de kwartfinales van de KNVB Beker? Zet in en win!

FC Twente neemt het donderdag om 18:45 uur op tegen Ajax in de achtste finales van de KNVB Beker. Het duel tussen de huidige nummer vijf en drie van de Eredivisie belooft een ware bekerkraker te worden. Bekert FC Twente door naar de kwartfinales, of gaat Ajax er met de zege vandoor? Jack’s Casino zet de mooiste odds voor je op een rijtje!

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

Verslaat Ajax FC Twente?

In januari troffen beide clubs elkaar in de Eredivisie en wist FC Twente Ajax in de ArenA op een gelijkspel te houden. Ajax is uit op revanche en hoopt de ploeg van trainer Ron Jans dit keer wel te verslaan. Bekert Ajax ten koste van FC Twente door naar de volgende ronde?

Ajax wint van FC Twente en plaatst zich voor de kwartfinales (1.58)

Bekert FC Twente door naar de kwartfinales?

De laatste keer dat Ajax op bezoek kwam bij FC Twente dateert van vorig seizoen en resulteerde in een 1-1 gelijkspel. De club van trainer Ron Jans draait een sterk seizoen en is in de Eredivisie in eigen huis nog geen enkele keer verslagen. De club hoopt ook in de KNVB Beker een sterk optreden neer te zetten voor eigen publiek. Weet het Ajax op zij te zetten?

FC Twente bekert door naar de volgende ronde (2.25)

Doelpuntenfestijn in De Grolsch Veste?

Ajax laat sinds het ontslag van trainer Alfred Schreuder onder John Heintinga goed voetbal zien. De club wist in haar laatste twee wedstrijden negen keer het net te vinden en hoopt dat tegen FC Twente weer te doen. FC Twente scoorde in haar laatste twee wedstrijden slechts twee keer en hoopt tegen Ajax voor meer spektakel te zorgen. Welke speler zet zijn naam op het scoreformulier?

Ricky van Wolfswinkel (2.88)

Brian Brobbey (2.65)

Mohammed Kudus (2.85)