Heracles bevestigt: Azzaoui komt dit seizoen niet meer in actie

Ismail Azzaoui is voor de derde keer in zijn loopbaan getroffen door het noodlot, meldt TC/Tubantia. De Belg moest woensdagavond vroegtijdig het veld verlaten door een zware knieblessure en komt dit seizoen niet meer in actie. 

Dit is niet de eerste keer voor de aanvallende middenvelder van Heracles Almelo. Azzaoui heeft al twee keer eerder in zijn loopbaan zijn kruisband gescheurd en deed dat ogenschijnlijk in De Kuip voor de derde keer. Na een duel met Feyenoord-verdediger Malacia ging de Belg schreeuwend naar de grond. Onder toeziend oog van een aantal aangeslagen medespelers verliet hij het veld per brancard.

Na afloop stapte Azzoui met krukken de bus in. Heracles-trainer Wormuth rekende toen al op slecht nieuws. "We zijn met Azzaoui onze tweede creatieve speler kwijt. We hebben dit seizoen geen geluk, je kunt ook zeggen: we hebben veel pech", doelde hij op de afwezigheid van Rai Vloet, die onlangs werd aangehouden wegens betrokkenheid bij een auto-ongeluk met dodelijke afloop.

De club heeft inmiddels laten weten dat de knieblessure dusdanig ernstig is dat de 23-jarige rechtspoot niet meer in actie komt. "Mijn seizoen is voorbij", zegt Azzaoui zelf. "Het is moeilijk voor mij en mijn familie, maar we zullen dit overwinnen zoals we dat eerder hebben gedaan. Ik wil al mijn ploeggenoten, de fans en de club danken voor hun steun. Ik kom nog sterker terug".

Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over ‘Feyenoord - Heracles Almelo’

'Feyenoord voert oriënterend gesprek met Eredivisie-revelatie'

Arne Slot woedend na VAR-ingreep tijdens #feyher: "Ik kan me nog een goal van Ajax herinneren..."

Nijhuis furieus na VAR-moment: "Ik was echt kwaad"

Perez hekelt beslissing Nijhuis: "Als jij het geen overtreding vindt, fluit dan niet"

Feyenoord op Rapport: Sinisterra blinkt uit, drie onvoldoendes

Feyenoord verslaat Heracles Almelo en klimt naar plek twee

VIDEO GOAL: Feyenoord - Heracles Almelo 1-1 (Luis Sinisterra)

'Ongeloofwaardige' Nijhuis krijgt ervan langs: "Hij is een slappe zak"

VIDEO GOAL: Feyenoord - Heracles Almelo 0-1 (Sinan Bakış)