Franse bondscoach roept middenvelder terug van huwelijksreis, maar gunt hem 0 minuten

Had jij al ooit van Boubacar Kamara gehoord? Als je de Premier League een beetje volgt, dan wist je ongetwijfeld dat de Franse middenvelder voor Aston Villa uitkomt. Zij plukten hem in de zomer van 2022 gratis op bij Olympique Marseille. Dit seizoen speelde hij er 24 Premier League-wedstrijden en was hij ook actief in de Conferencere League. Vorig jaar speelde hij ook al drie wedstrijden mee met het Franse nationale elftal.

Boubacar Kamara getrouwd

Boubacar Kamara trouwde begin juni met Coralie Kamara Porrovecchio toen het seizoen in de Premier League erop zat. Het kersvers getrouwde koppel besloot dan ook om op huwelijksreis te gaan, want de middenvelder had vakantie en geen verplichtingen meer voor club en land. Toen Adrian Rabiot echter geblesseerd afhaakte bij Les Blues, riep bondscoach Didier Deschamps een nieuwe middenvelder op. En die speler was, jawel, Boubacar Kamara.

Didier Deschamps Boubacar Kamara

Deschamps besloot dus om Boubacar Kamara op te roepen tijdens zijn huwelijksreis. Op zich geen schande, want een selectie voor de nationale ploeg wil je nooit weigeren. Frankrijk zou het in de EK-voorrondes opnemen tegen Gibraltar en Griekenland. Zijn vrouw reageerde toen al op de feiten: "Ik weet niet of ik nu moet lachen of huilen". Op onderstaande foto's zien we Boubacar Kamara dan ook terugkeren van zijn vakantie. Zijn eerste als getrouwd man:

Tekst gaat verder onder de Tweet.

0 minuten tegen Gibraltar en Griekenland

Met wedstrijden tegen Gibraltar en Griekenland zou je denken dat de Aston Villa-middenvelder dan wel enkele minuten kreeg, maar niks is minder waar. De Fransman speelde geen enkele minuut en bleef twee keer 90 minuten op de bank. Met andere woorden: bondscoach Didier Deschamps riep hem terug van zijn huwelijksreis om hem uiteindelijk toch geen speelminuten te geven. Benieuwd wat zijn vrouw er nu van zal denken. Een invalbeurt is toch het minste wat Deschamps hem had kunnen gunnen.

Tekst gaat verder onder het Instagram-bericht.

Boubacar Kamara was de laatste weken een vaste waarde bij Aston Villa, als hij fit was: