Aad de mos wordt blij van PSV: "Maar Noa Lang begint straks op de bank"

Aad de Mos heeft PSV zien schitteren in de afgelopen weken. Met name het middenveld van de Eindhovenaren kan rekenen op veel complimenten van de oud-trainer en analist.

"Ik blijf genieten van het middenveld", aldus De Mos tegenover het Eindhovens Dagblad. Hij zag PSV wederom een ruime zege boeken, dit keer op PEC Zwolle (4-0). "Het is ongelooflijk hoe Schouten en ook Joey Veerman spelen. Guus Til heeft ook aangetoond dat hij een vaste plaats verdient. Hij is de ontbrekende schakel op dit middenveld."

"Schouten is zo'n betrouwbare speler, zó goed", gaat de analist verder met zijn lofzang. "Het gebeurt bijna nooit meer in het moderne voetbal, maar niemand heeft het in hem gezien bij ADO Den Haag en Telstar. Moet je nu eens zien. Schouten-Veerman lijkt me ook het ideale middenveld voor Oranje."

Slecht nieuws voor Noa Lang

De Mos denkt echter wel dat Noa Lang het kind van de rekening wordt als hij terugkeert van zijn blessure. "Bosz zit er ook bovenop. Als Noa Lang terugkomt? Dan moet hij op de bank beginnen, dat is heel normaal en helemaal niet erg. Lang kan weleens heel belangrijk worden tegen de grote clubs die PSV de komende weken gaat treffen (FC Twente, Sevilla, Feyenoord, Arsenal en AZ, red.)."

Ook interessant