Van der Meijde heeft meer info over Lang: "Hele hamstring afgescheurd"

Andy van der Meijde heeft in zijn rubriek, Bij Andy in de Auto, nieuws gedeeld over de blessure van Noa Lang. De aanvaller van PSV viel in de thuiswedstrijd tegen Almere City FC uit met een blessure en volgens de goede vriend van Lang is het einde seizoen.

Dat vertelt Van der Meijde als hij met Couhaib Driouech in de auto zit. De Excelsior-aanvaller stond deze winter nog in de belangstelling van de Brabantse club en daar raken de twee gasten met elkaar over in gesprek.  "Ik weet dat Lang gewoon helemaal klaar is dit seizoen. Die heeft waarschijnlijk heel zijn hamstring afgescheurd. Het is niet alsof hij binnen twee of drie weken weer terug is", opent de tafelgast van Veronica Offside.

Eindhovens Dagblad over blessure Noa Lang

"Maar voor jou is het goed. De een zijn dood is de ander zijn brood. Zo is het nu eenmaal. PSV moet door, ze moeten buitenspelers hebben", doelt hij op de interesse van PSV in de diensten van Driouech. Het Eindhovens Dagblad heeft gereageerd op de uitspraken van Van der Meijde en tekent op dat Lang aan het einde van dit seizoen weer aan hoopt te sluiten. Daardoor lijkt het EK met Oranje geen probleem op te leveren.