Van Hooijdonk noemt twee kandidaten voor PSV-vertrek komende zomer

PSV maakt dit seizoen indruk in de Eredivisie en is na twintig competitiewedstrijden nog altijd ongeslagen. Pierre van Hooijdonk laat bij ESPN zijn licht schijnen op de selectie van Peter Bosz en denkt dat Joey Veerman en Jerdy Schouten klaar zijn voor een zomerse transfer.

Dat zou in het geval van Schouten betekenen dat hij slechts één seizoen in het rood-wit van de Brabanders heeft gespeeld, omdat hij deze zomer werd overgenomen van het Italiaanse Bologna. In het geval van Veerman geldt dat hij al enige tijd op een mooie overstap hoopt. Een hoop kenners twijfelen aan zijn kans van slagen, maar Van Hooijdonk niet. "Veerman is in staat om veel mensen te gaan verrassen komende zomer."

"Van Schouten dachten we ook: dat moeten we maar zien na Excelsior en Bologna. Maar hij houdt zich nu met twee vingers in zijn neus en een sigaar in zijn mond staande bij PSV en is daar echt een steunpilaar", gaat Pi-Air verder. De Volendammer verlengde zijn contract dit seizoen ook niet en lijkt daardoor aan te sturen op een mooie transfer, maar Schouten heeft nog een contract tot medio 2028 in het Philips Stadion.