Oud-PSV'er redt ongelukkige Ajacied bij Mexico

Mexico en Jamaica hebben in de nacht van zondag op maandag met 2-2 gelijkgespeeld. Hierdoor hebben de Mexicanen zich geplaatst voor de finaleronde van de CONCACAF Nations League. Ajacieden Jorge Sanchez en Edson Alvarez stonden in de basis bij 'El Tri' en laatstgenoemde had een negatieve hoofdrol.

Door het gelijkspel sloeg Mexico een aanval af van de Jamaicanen. Bij winst voor hen waren zij namelijk doorgegaan naar de finales van de CONCACAF Nations League. Nu is die eer weggelegd voor Mexico. PSV'er Erick Gutiérrez en Feyenoord-spits Santiago Gimenez, die in het vorige duel een penalty miste, stonden niet meer in de basis bij de thuisploeg.

Jamaica nam verrassend de leiding in het Aztekenstadion. Door een doelpunt van Orbelin Pineda werd het weer gelijk. Daarna ging Alvarez ongelukkig in de fout. De verdedigende middenvelder van Ajax liep bij een hoekschop per ongeluk tegen de bal aan en die ging zo zijn eigen doel in. Oud-PSV'er Lozano mocht daarna nog aanleggen voor een strafschop en die schoot hij onberispelijk binnen. Zo stond de eindstand al in de rust op het scorebord.

Bekijk hier de goals van de wedstrijd tussen Mexico en Jamaica!

Feyenoord-doelman vertrekt