Hoe Steven Bergwijn twee vriendinnen gelijktijdig zwanger maakte

Op 22-jarige leeftijd werd Steven Bergwijn in korte tijd vader van twee kinderen. Deze kreeg de Oranje-international bij twee verschillende vriendinnen. Terwijl Bergwijn al een aantal maanden in Londen verbleef, kwam zijn eerste zoontje ter wereld. Enkele maanden later kwam het tweede kind van Bergwijn ter wereld. Hoe dat precies zit, zetten we even voor je op een rijtje.

Het januari 2020 als Bergwijn voor een bedrag van dertig miljoen euro de overstap maakt van PSV naar Tottenham Hotspur. De aanvaller had sinds 2015 een relatie met zijn inmiddels ex-vriendin Chloe Jay. In april 2020 werd het koppel bezegeld met hun eerste kindje; zoontje Saint Steve Isai. Kort daarna gingen de twee uit elkaar, want Jay was er achter gekomen dat Bergwijn met nog een andere dame in verwachting was.

Sem Smit, vriendin van Steven Bergwijn

De dame in kwestie blijkt later mede-influencer Sem Smit te zijn. Ondertussen was Bergwijn zelf al naar Engeleland vertrokken, terwijl Jay met hun pasgeboren zoontje in Nederland achterbleef. de liefdesvlam tussen de twee leek al te zijn gedoofd, want op hun socials verwezen ze amper naar elkaar. Bergwijn was niet eens te zien op een Insta-post over de babyshower van Jay.

Snoepje: Sem Smit, de vriendin van Steven Bergwijn

Het verhaal werd voor Jay extra pijnlijk, toen bleek dat Smit de voetballer achterna was verhuisd naar Londen. Tegenover de Privé maakte Smit duidelijk dat zij de nieuwe liefde van Bergwijn was. “Stevens oude relatie is over en wij wonen nu samen in Londen.” De influencer maakte ook duidelijk dat zij en Bergwijn pas samen waren toen de relatie van de voetballer met Jay al enige tijd over was.

Chloe Jay, de ex-vriendin van Steven Bergwijn

Bergwijn lijkt nog altijd bij zijn keuze voor Sem Smit te zijn. Ondertussen leidt zijn ex-vriendin Chloe Jay het influencer-bestaan.