De Toppers verschuiven shows niet in Arena ondanks mogelijke Ajax-duels

De Toppers zullen hun concerten eind mei niet verzetten, zoals aangekondigd door de manager van de groep in De Telegraaf. Ondanks het feit dat De Toppers optredens gepland hebben in de Johan Cruijff ArenA, bestaat de mogelijkheid dat Ajax op dezelfde data play-off wedstrijden moet spelen.

Na een 2-0 nederlaag van Ajax tegen AZ, waarbij Ruben van Bommel twee doelpunten scoorde, is het gat tussen Ajax en de vierde plaats vergroot tot zes punten. Als Ajax vijfde eindigt, zal de club play-offs moeten spelen voor een Conference League-ticket.

Concerten Toppers gelijk met play-off-wedstrijden

De Toppers hebben hun concertreeks gepland in dezelfde periode als de play-off wedstrijden, wat het verplaatsen van de concerten bemoeilijkt volgens manager Benno de Leeuw. De omvang van de productie maakt dit praktisch onmogelijk. De manager van De Toppers begrijpt de situatie van Ajax,. alleen “schuiven met concerten gaat niet”, aldus manager Benno de Leeuw.

Feyenoord kan echter een oplossing bieden door de KNVB Beker te winnen, waardoor Europese tickets verschoven kunnen worden en Ajax mogelijk een plek in de Europa League kan bemachtigen.

Lees: Alle KNVB-bekerfinales Feyenoord op een rij